Geoteknikk

Vi tilbyr uavhengig kontroll og utførelse av geoteknikk i byggeprosjekter.

Uavhengig kontroll av geoteknikk

Geoteknikk er et voksende fagfelt for hvordan man sikkert bygger på, i eller av jord og andre løsmasser. OBRON tilbyr uavhengig kontroll i geoteknikk og oppfølging av de prosjekterte løsningene.

Kontroll i tiltaksklasse 2 og 3

Uavhengig kontroll i tiltaksklasse 2 og 3 er blant annet uavhengig kontroll av geoteknikk i byggeprosjekter. Kontroll av prosjektering og utførelse av geoteknikk skal utføres på et tidspunkt som er hensiktsmessig for hva som faktisk skal kontrolleres.

Prosjektering av geoteknikk kan innebære konstruksjoner på land, som høyhus, industri- eller veganlegg og bruer.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Vi sikrer dine verdier innen bygg og eiendom

Ta kontakt for en uforpliktende prat om kontroll av din boligs lufttetthet og våtrom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle