Skadetakst

Vi hjelper deg når uhellet er ute!

Hva er en Skadetakst?

En skadetakst er en fagkyndig beskrivelse som i hovedsak skal beskrive årsak til skaden, skadens omfang, nødvendig reparasjon og reparasjonskostnader.

En skadetakst skal gi en korrekt beskrivelse av de faktiske forhold, den skal være tydelig, korrekt og samtid være lett å forstå for alle parter.
Den skal gi en god og nøytral beskrivelse av de faktiske forhold omkring hendelsen, de tekniske vurderinger og de mulige valgene som finnes for veien videre.
Det skal konkluderes både i forhold til årsak, bakenforliggende årsak, omfang og reparasjonsmetoder.

Skadetaksering er ikke bare en skaderapport. Som skadetakstmann møter vi mennesker som uten forvarsel har havnet i en situasjon hvor hverdagen har blitt snudd på hodet på grunn av skade på eiendom og verdier.
Slike situasjoner krever god forståelse og empati samtidig som forsikringsavtalens og forsikringsvilkårenes tekniske og økonomiske sider skal forvaltes og rapporteres.
På mange måter er det å ivareta skadelidte og menneskene i skadesaken den viktigste rollen for takstmannen i en skadetakst.

OBRON har lang og bred erfaring innenfor vurdering av bygg og bygningsskader, samt forsikringsvilkår, skadebehandling og skadeoppgjørsprosesser innenfor det som betegnes som Brann / kombinert forsikring. Vi har samtidig lang erfaring med å håndtere menneskene i de ulike skadesituasjoner.
Dette gjør at vi i OBRON har en unik bakgrunn og kompetanse å tilby innenfor skadetaksering.

OBRON vil være bindeleddet og koordinatoren i skadesaken mellom forsikringsselskapet, den skadelidte og alle de involverte i skadesaken fra skaden oppstår til den er ferdig utbedret eller skadesaken er avsluttet.

OBRON tilbyr tjenester innen skadetakst:
  • Skadetaksering av boliger
  • Skadetaksering av næringseiendom
  • Naturskader
  • Skjønn
  • Ansvar
  • Prosjekt – og byggeledelse ved oppfølging av skadeutbedring
  • Bistand i vurdering av skadesaken – den uavhengige tredjepart

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle