Brannsikkerhet

Vi bistår deg med brannprosjektering i ditt byggeprosjekt.

Uavhengig kontroll av brannsikkerhet

OBRON utfører uavhengig kontroll av brannsikkerhet i din byggesak. Det er krav om brannprosjektering i Plan- og Bygningsloven og Brann- og Eksplosjonsvernloven, og vi er godkjent i tiltaksklasse 1 og 2 for (uavhengig) kontroll av brannprosjektering.

Brannprosjektering

OBRON utfører brannprosjektering i din byggesak etter kravene som stilles i Plan- og Bygningsloven og i Brann- og Eksplosjonsvernloven. Vi vil utføre alle oppgaver som ligger inn under brannprosjekterendes ansvar etter Plan- og Bygningsloven.

Vi utformer det som kalles et brannkonsept, som er et helhetlig konsept for brannsikkerheten for nytt tiltak eller endring av eksisterende branntiltak, ut fra byggverkets brannklasse, forutsatte bruk, størrelse og planløsning, og risikoklasse. I utgangspunktet er det kun dette dokumentet som skal oversendes kommunen i forbindelse med en byggesak.

Sluttproduktet av uavhengig kontroll i brannsikkerhet

Etter endt kontroll av byggprosjektets brannsikkerhet, vil vårt sluttprodukt være en lang rapport som inneholder tydelige instrukser for prosjektering i andre fagområder for brannsikkerhet.

Eksempel: Hvis rapporten vår konkluderer med at det må installeres et sprinkleranlegg i bygget, vil fagansvarlig for slukkeinstallasjoner måtte detaljprosjektere sprinklerinstallasjon (med et tilhørende rørsystem), slik at brannrapportens krav tilfredsstilles.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle