Termografi og trykktesting

Vi sikrer miljøeffektive og energibesparende bygg.

Kontroll av nybygg

OBRON tilbyr trykktesting og termografi av bygg for å dokumentere riktig kvalitet eller for å avdekke feil og mangler ved oppføring av nye bygg. Tekniske forskrifter, miljøkrav og nye energikrav stiller strenge krav til dokumentasjon om tetthet og isoleringsevne. Vi gjennomfører de nødvendige målingene og oppfølgingen i hele byggeperioden for å sikre at nye bygg tilfredsstilles dagens krav.

Kontroll av eksisterende bygg

I eksisterende bygg utfører vi målinger for å avdekke mulige feil og mangler. Manglende tetting eller isolering i bygg kan gi betydelige energitap, gi et dårlig inneklima, eller skape store fukt og råteskader.

Vi kan også bistå deg med råd og veiledning på de beste energi – og miljøløsningene i markedet.

Trykktesting

OBRON tilbyr, som tidligere nevnt, trykktesting. Trykktesting utføres for å sikre at et bygg er tett nok. Trykktesten viser lekkasjetallet for bygget som testes.

OBRON følger EN-ISO 9972:2015, som er standarden forskriften henviser til.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle