NÆRINGSEIENDOM

Eiendomsverdi, avdekket og sikret

OBRON tilbyr våre kunder rådgivning i forbindelse ved kjøp eller salg av næringseiendom. I tillegg bistår vi investorer ved eiendomsutvikling, eierbistand av bestående eiendom, samt leietakerrådgiving ved leie/utleie av næringslokaler. Vi har eiendomsrådgivere med lang erfaring innen teknisk og økonomisk rådgivning. Vi er i tillegg medlem av Norsk Takst og er godkjent Residential Valuer (TRV) etter TEGoVAs European Valuation Standards.
Takst, verdivurdering og rådgivning innen næringseiendom

Trenger du en verdivurdering eller en analyse av næringseiendom i forbindelse med kjøp eller salg, finansiering, rapportering eller ved utvikling av en eiendom? Vi OBRON vil hjelpe deg å synliggjøre de reelle verdiene i en eiendom basert på vår analyse av risikoer og muligheter.

Tilstandsvurdering av næringseiendom

En teknisk tilstandsvurdering (teknisk due diligence, TDD) bidrar til at du oppnår en tryggere eiendomshandel ved kjøp, salg og utvikling av næringseiendom.

Leietakerrådgivning

Vi i OBRON bistår våre kunder slik at de oppnår de beste forutsetningene ved leie/utleie av næringslokaler.

Byggelånsoppfølging / Prosjektkontroll

Vi i OBRON sikrer at finansiering av eiendom realiseres til en riktig verdi.

Eiendomsanalyse – Rådgivning ved eiendomsutvikling

Med vår samlede kompetanse i OBRON kan vi bistå med å utvikle ditt prosjekt til en høyest mulig verdi.

Verdioptimalisering av bestående næringseiendom

Vi bistår deg med å optimalisere din eiendomsinvestering.

Landbrukstakst

Vi tilbyr landbrukstakst som er nyttig ved eierskifte, salg og lån av landbrukseiendom.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle