Vedlikeholdsplaner

For å bevare en bygnings verdi, er det en forutsetning med jevnlig vedlikehold av bygningen.

Vedlikeholdsplaner

En vedlikeholdsplan er svært viktig for å bevare bygningens verdi. Vi i OBRON hjelper dere med å lage en vedlikeholdsplan som inneholder prioriteringer i riktig rekkefølge. En slik vedlikeholdsplan er gull verdt for boligselskaper og eiere som ønsker en stabil og forutsigbar økonomi.

Vedlikeholdsplanlegging

OBRON hjelper dere med vedlikeholdsplanlegging for å sikre jevnlig vedlikehold av bygninger, som igjen sikrer byggets verdier.

Vi lager en vedlikeholdsplan som inneholder en oversikt over kommende vedlikeholdsoppgaver og prioritering av disse oppgavene i riktig rekkefølge. Planen inneholder også blant annet beregning av mengde og kostnader av anbefalte tiltak, og likviditetsanalyse med beregning av konsekvenser for eventuelle felleskostnader.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle