Verditakst av boligeiendom

Hva er boligen din verdt?

En verditakst (verdivurdering) fra OBRON vil sikre deg en dokumentasjon på hva boligen er verdt i markedet akkurat i dag.

En verditakst av en bolig, er basert på eiendommens beliggenhet, teknisk verdi, størrelse på tomten, beliggenhet og standard.

Vi i OBRON har lokalkunnskapen i boligmarkedet som er avgjørende for å vurdere den virkelige verdien for en bolig. Vi vet at små variasjoner i en bolig, eller på en eiendom, kan ha stor innvirkning på markedsverdien.

En verditakst benyttes som regel ved kjøp eller salg av bolig, men også ved refinansiering, arveoppgjør eller ved skilsmisse.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle