Våtromstest

Kjøkken og bad er som regel de dyreste rommene i en bolig, da er det viktig å vite noe om tilstanden.

Våtromstest

Våtromstester gjennomføres på boliger, men oftest ved salg av leiligheter. Vi i OBRON tester og kontrollerer for å avdekke eventuelle fuktskader i våtrom. Alle rom som har en eller annen form for tilknytning til vann defineres som et våtrom. Dette inkluderer bad og vaskerom.

En våtromstest gir vi en beskrivelse av overflater, utstyr og innredninger med en tilstandsgrad fra 0-3. I tillegg til sjekker vi det er riktig fall til sluk, selve sluket, korrekt høyde på dørterskel etc.

Vi bruker fuktmålerinstrumenter når vi gjennomfører befaringer. Vi vet at det kan bak tiltalende fliser, kan det skjule seg skader som har store negative økonomiske konsekvenser og ubehag for en ny eier.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle