Uavhengig kontroll

Eiendomsverdi, avdekket og sikret

OBRON er et landsledende rådgivningsselskap innen avhengig kontroll av næringsbygg, med blant annet ansvaret for det nye Nasjonalmuseet i Oslo, Kunst og designerhøgskolen i Bergen, nye campus ved NTNU i Trondheim. Vårt hovedfokus er uavhengig kontroll av næringsbygg og boliger. Vi er samlet sentralt godkjent for overordnet ansvar for kontroll i alle tiltaksklasser.

Ønsker du uavhengig kontroll for boligbygg eller prosjekter?

OBRON | Øst, Midt og Sørøst påtar seg oppdrag innen uavhengig kontroll for boligbygg, mindre prosjekter og næringsbygg.

Les mer om oss og ta kontakt med oss via knappen under.

Ønsker du uavhengig kontroll for større næringsbygg, offentlige bygg og prosjekter?

OBRON | Kontroll påtar seg oppdrag innen uavhengig kontroll for større bygg / prosjekter som f.eks. hoteller, boligblokker, kontor- og forretningsbygg, omsorgsboliger, kulturbygg, offentlige bygg etc. (inklusive sikker byggegrunn som leirskredsproblematikk)

Les mer om oss og ta kontakt med oss via knappen under.

Brannsikkerhet

Brannsikkerhet går ut på brannforebygging, samt å vite hva som må gjøres dersom det skulle oppstå en brann. Dette innebærer øvelser på rutiner og jevnlig testing av at utstyret er som det skal være.

Geoteknikk

Geoteknikk er et fagfelt som stadig vokser innen byggprosjekter. Geoteknikk omhandler kunnskap om hvordan man kan bygge sikkert i, av og på jord og løsmasser.

Konstruksjonssikkerhet

Konstruksjonssikkerhet er et eget fagområde i byggesaker. Alle byggeprosjekter skal være godt sikret, slik at vi ivaretar liv og helse til både personer og dyr.

Våtrom og lufttetthet

I Plan- og Bygningsloven er det krav til uavhengig kontroll. I tiltaksklasse 1 kreves det uavhengig kontroll av fuktsikring ved nybygging av våtrom og uavhengig kontroll av lufttetthet i nye boliger.

Bygningsfysikk

Bygningsfysikk er de fysiske prosessene knyttet til varme-, luft- og fukttransport i en bygning. Typiske bygningsfysiske problemstillinger er varmeisolering av bygninger, lufttetthet og fuktsikring mot vanndamp og fritt vann.

Vi i OBRON

På landsbasis er vi i OBRON totalt 22 takst og eiendomsrådgivere. I tillegg har vi 10 tilknyttede spesialrådgivere innen bygg, prosjektledelse, økonomi og juridiske fagfelt. Vi er et selskap med høy faglig kompetanse innen taksering, bygg, eiendomsmegling og eiendomsrådgivning. Våre kunder er privatkunder, offentlige, meglere, utbyggere, eiendomsbesittere, advokater, borettslag, byggherrer og forsikringsselskap.

Som din uavhengige rådgiver, vil vi sikre din investering i eiendom

  • Vi i OBRON har som mål å være en ledende kompetansebedrift innenfor bygg og eiendom.
  • Vi skal tilby kvalitetssikrede rapporter og tjenester basert høy faglig kvalitet og grundighet.
  • Vi skal tilby deg de beste rapporter og tjenester innen bygg og eiendom, slik at vi sikrer dine verdier i bygg og eiendom.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle